TGB BLADE 600 LTX LED MAX EPS E5, 5let záruka

Objem: 600 ccm
Vyrobeno: 2024
Výkon: 31 kW
Najeto: 0 km
Možnost odpočtu DPH Možnost splátek/leasingu
Kč 244.990,- Kč 219.990,- vč. DPH
Mám zájem o tento stroj Předváděcí stroje
Stroj domůNemáte možnost nás navštívit osobně?
Stroj můžeme po dohodě zavést až k Vám!
AKCE
img

TGB BLADE 600 LTX LED MAX EPS E5 BLACK

 

!!! NYNÍ AKCE při zakoupení stroje prodloužená ZÁRUKA 5 LET!!!

 

Nabídněte svůj stroj protiúčtem - jednoduše, rychle a se zvýhodněním - ZDE!

 

- možnost svézt se na předváděcím modelu přímo na prodejně: ANO

 

E5 = bílá SPZ = řidičské oprávnění skupiny B - automobil

 

Prohlédněte si nabídku pracovních vozíků a přívěsů k této čtyřkolce. 

 

Moderní design s LED Matrix světlomety, Full-LED osvětlení, třírežimový posilovač řízení, automatická převodovka s japonskými komponenty, prodloužený podvozek s vyvýšenou sedačkou spolujezdce, příjemné ovládání a výborné jízdní vlastnosti - TGB Blade 600 LTX MAX EPS přijíždí se zcela novým velkým barevným TFT displejem s denním a nočním režimem, který navíc nově disponuje i Bluetooth připojením k mobilnímu telefonu. Pozornost upoutají nová LED zadní světla s dynamickými blikači. K tomu vyhlášeně spolehlivý motor s vysokou tažnou silou, vynikající terénní vlastnosti, elektricky připojitelný pohon 4x4 a mimořádně bohatá standardní výbava - nový TGB Blade 600 LTX MAX EPS má všechny důvody stát se jednou z nejoblíbenějších čtyřkolek střední třídy..

 

Silný motor 600 ccm

Víc výkonu, víc práce, víc zábavy. Spolehlivý čtyřdobý motor 600 ccm s moderní čtyřventilovou technikou, chlazením kapalinou a olejem se dvěma samostatnými chladiči je vybaven elektronickým vstřikováním paliva francouzského výrobce Synerjet. Vstřikování zaručuje vysoký výkon, velkou tažnou sílu, vysoký točivý moment, nízké emise a spolehlivé startování v létě i v zimě.

Robustní prodloužený podvozek

Optimalizovaná geometrie podvozku, široký rozchod a příjemně nastavené odpružení dávají čtyřkolce přesné řízení, snadnou ovladatelnost a vysokou míru stability. Vynikající prostupnost terénem zajišťuje moderní nezávislé zavěšení všech kol IRS s vysokými zdvihy, v těžkém terénu navíc oceníte elektricky připojitelný pohon 2x4/4x4 s rychle pracujícími elektrickými uzávěrkami předního i zadního diferenciálu. Prodloužený podvozek poskytuje dostatek místa a dobré jízdní vlastnosti.

Pohon 4x4 se dvěma diferenciály (Euro5)

TGB Blade 600i LTX EPS 4x4 je ve verzi Euro4 vybaven propracovaným systémem pohonu se dvěma diferenciály. V těžkém terénu oceníte možnost rychle uzamknout samostatně přední, nebo oba diferenciály najednou. Díky tomu je Blade 600i LTX velmi snadno ovladatelný, pohon můžete snadno nakonfigurovat pro jakýkoliv terén a každou situaci. Na jednu stranu umožňuje dokonalou trakci v každém terénu, na druhou stranu zajišťuje klidnou jízdu a úžasně příjemné řízení. Elektricky připojitelný pohon předních kol 2x4/4x4 a moderní nezávislé zavěšení všech kol iRS se širokým rozchodem a velkou světlou výškou zaručuje vynikající průchodnost těžkým terénem.

Výkonné kotoučové brzdy

Účinné hydraulické kotoučové brzdy s vrtanými kotouči a velkým brzdným výkonem vám dávají jistotu při jízdě z kopce, práci s těžkým přívěsem nebo při posouvání vašich jízdních limitů. Díky pancéřovaným hadičkám brzdy umožňují citlivé dávkování a přesnou kontrolu brzdného účinku.

Moderní Full-LED osvětlení

Vysoce svítivé full-LED přední světlomety s matrixovou technologií společně s novými tvary masky chladiče dodávají celému stroji nezaměnitelný moderní vzhled. Světlomety s integrovaným LED denním svícením zároveň zajišťují i funkci ukazatelů směru a obrysových světel. Také veškeré další osvětlení včetně brzdových světel a zadních blikačů je vybavené inovativní LED technologií, která poskytuje vysokou svítivost při nízkém odběru elektrické energie šetřící baterii.

Multifunkční LCD displej

Přesné informace kdykoliv potřebujete: moderní multifunkční LCD displej je nejen dobře čitelný, ale i krásný a nabízí spoustu funkcí jako digitální otáčkoměr, digitální rychloměr, maximální dosažené otáčky motoru, maximální dosažená rychlost, průměrná rychlost, 2 počítadla denní ujeté vzdálenosti, počítadlo celkově ujeté vzdálenosti, denní počítadlo najetých motohodin, celkové počítadlo najetých motohodin, palivoměr, palubní hodiny a všechny potřebné kontrolky.

Plná výbava již v základu

TGB Blade 600i LTX má již v základu mimořádně bohatou výbavu. Kromě nejmodernějšího systému pohonu se dvěma diferenciály a elektricky přepínatelným pohonem 2x4 / 4x4 patří ke standardní výbavě elegantní 12" hliníkové disky, značkové pneumatiky Maxxis Bighorn, chrániče rukou a páček, robustní přední ochranný rám, moderní kompozitní nosiče zavazadel, samostatné sedadlo spolujezdce s opěrkou zad, opěrky nohou pro spolujezdce, moderní Full-LED osvětlení, 12V zásuvka, tažné zařízení a vodotěsný naviják s vysokou tažnou silou 3000 lbs.

 

TECHNICKÉ PARAMETRY:

Motor

Typ:

čtyřtaktní jednoválec SOHC, EFI

Objem:

561 cm3

Vrtání x zdvih:

Ø 95 x 79,2 mm

Kompresní poměr:

10.2: 1

Výkon:

42 k (31,3 kW) / 6500/min (off-road)

Max. točivý moment:

53,6 Nm/5500 /min (off-road)

Chlazení:

kapalinou + olejem + elektrický ventilátor

Hnací systém

Pohon:

2x4 / 4x4, elektricky přepínatelný

Převodovka:

automatická - CVT variátor se zpátečkou, L/H/N/R/P, brzdění motorem

Uzávěrka diferenciálu:

- přední, s elektrickým ovládáním

 

- na přední i zadní nápravě, s elektrickým ovládáním 

Koncový převod:

kardanem vpředu i vzadu

Podvozek

Zavěšení přední:

nezávislá dvojitá A-ramena

Zavěšení zadní:

nezávislá dvojitá A-ramena

Pérování přední:

hydraulické tlumiče EVO + pětipolohově nastavitelné předpětí pružin

Pérování zadní:

hydraulické tlumiče EVO + pětipolohově nastavitelné předpětí pružin

Brzdy přední:

2x hydraulická kotoučová

Brzdy zadní:

1x hydraulická kotoučová

Pneumatiky přední:

AT25 x 8 - 12

Pneumatiky zadní:

AT25 x 10 - 12

Rozměry a hmotnosti

Celková délka:

2280 mm

Celková šířka:

1250 mm

Celková výška:

1420 mm

Světlá výška:

320 mm

Výška sedla:

940 mm

Rozvor:

1450 mm

Provozní hmotnost:

444 kg

Palivová nádrž:

18 l

Přístroje a osvětlení

Displej:                    

Digitální multifunkční displej s funkcemi: otáčkoměr, rychloměr, maximální dosažené otáčky motoru, maximální dosažená rychlost, průměrná rychlost, 2 počítadla denní ujeté vzdálenosti, počítadlo celkově ujeté vzdálenosti, denní počítadlo najetých motohodin, celkové počítadlo najetých motohodin, palivoměr, palubní hodiny

Kontrolky:

pohon 4x4, zařazený převod, přehřátí motoru, motorový olej, ukazatele směru, osvětlení

Osvětlení:

Matrixové přední LED světlomety, Full-LED světla pro denní svícení, blikače, koncová a brzdová světla

Výbava

Homologované tažné zařízení, elektrická uzávěrka předního i zadního diferenciálu, elektrické přepínání pohonu 2x4/4x4, pancéřované brzdové hadičky, atraktivní 8paprskové hliníkové disky, značkové 25" pneumatiky, chrániče rukou na řídítkách, robustní přední nárazník, kompozitní nosiče zavazadel, samostatné sedadlo spolujezdce s opěrkou zad a madly, vodotěsný naviják 3000 lbs, 12V zásuvka, Full-LED osvětlení.

Legislativa a schválení

Homologace pro silniční provoz:

ano

Registrační značka (SPZ):

v ceně (spolu se čtyřkolkou získáte čistopis Technického průkazu)

 

 

Máte zájem o tento stroj? Nebo chcete více informací?
Zavolejte nám nebo napište.

Kontaktujte nás

Kontaktní formulář

Napište nám Váš dotaz, rádi Vám odpovíme.