Segway FUGLEMAN UT10 CREW X, T1B, 5let záruka

Objem: 1000 ccm
Model: 2024
Výkon: 78 kW
Najeto: 0 km
Možnost odpočtu DPH Možnost splátek/leasingu
Kč 499.990,- vč. DPH
Mám zájem o tento stroj Předváděcí stroje
Stroj domůNemáte možnost nás navštívit osobně?
Stroj můžeme po dohodě zavést až k Vám!
img

Segway FUGLEMAN UT10 CREW X, T1B SPZ - šestimístná verze

 

5let záruka

 

Barvy: White/Red, Black/Green, Black/Grey, Camouflage

 

Pracovní UTV T1b, čtyřtaktní dvouválec DOHC 1000 cm3 EFI, 105 k, automatická převodovka P/R/N/L/H, elektrický posilovač řízení EPS, pohon 4x4 s uzávěrkou diferenciálu, dvojitá A-ramena vpředu / dvojitá A-ramena se stabilizátorem vzadu, hydraulické tlumiče s progresivními pružinami, sklápěcí korba, elektrický naviják 4500 lbs, tažné zařízení, anatomicky tvarovaná sedadla s hlavovou opěrkou, digitální přístrojová deska, 10.4” dotyková obrazovka, přední, zadní ochranné rámy, čelní ochranné plexi, pevná střecha, 14" hliníkové disky se systémem Beadlock, 27" pneu, pevné boční dveře, Smart Commanding System (SCS) + mobilní aplikace Smart-Moving App

 

PROSTORNÁ KABINA
Prostorná kabina pro až 6 osob s pohodlnými sedadly nabízí dostatek místa pro nohy a velký úložný prostor. Bezpečnost a pohodlí cestujících zvyšují u verze Limited plné celoplastové dveře.

 

ÚLOŽNÉ BOXY POD SEDADLY
Pod předními i zadními sedadly jsou praktické úložné boxy s celkovou kapacitou téměř 40 litrů. Tyto boxy jsou navíc snadno vyjímatelné, takže je můžete vzít sebou všude, kam je potřeba.

 

VÝKONNÝ DVOUVÁLCOVÝ MOTOR
UT10 Crew je poháněn spolehlivým kapalinou chlazeným dvouválcovým motorem DOHC o objemu 1000 cm3. S výkonem 105 k je nový Fugleman Crew připraven zvládnout ty nejnáročnější úkoly.

 

PÍSTY CHLAZENÉ OLEJEM
Dvě trysky rozstřikují proud oleje zespoda na dno každého pístu a tím jej účinně chladí. Výsledkem je mimořádná spolehlivost a účinnost motoru.

 

DUÁLNÍ CHLAZENÍ
Díky dvojitému chlazení se samostatnými chladiči vody a oleje pracuje motor neustále v optimální podmínkách i při extrémních teplotách.

 

BUDOUCNOST JIŽ DNES
Fugleman Crew X přináší doslova revoluční konektivitu. Aplikace Segway Powersports umožňuje stroj na dálku aktivovat a vypnout, prostřednictvím aplikace můžete využívat nejrůznější funkce, které vám ještě víc zpříjemní jízdu s vaším Fuglemanem.

AirLock - Fuglemana můžete aktivovat nebo vypnout na dálku mobilním telefonem.

Individuální nastavení - Účinnost posilovače řízení nebo omezení rychlosti můžete nastavit pomocí svého chytrého telefonu. Přizpůsobte si Fuglemana přesně podle vašich potřeb a užijte si jízdu ještě víc!

Automatické nouzové volání - Uložte si kontakt pro případ nouze, a v případě vážné nehody nebo převrácení pošle aplikace automaticky SMS zprávu včetně souřadnic na vámi zadaný telefon.

Buďte ve spojení - Spojte se s přáteli! Offline mapy, bezdrátová lokalizace a bezdrátové telefonování vám pomohou aktivně si vychutnat společné jízdy.

Informace v reálném čase - Údaje o vozidle, vzdálenost do cíle, okamžitý točivý moment a výkon, nastavení posilovače řízení, denní ujetá vzdálenost, záznamy rychlosti a další - to vše teď máte v mobilu.

 

UZÁVĚRKA PŘEDNÍHO I ZADNÍHO DIFERENCIÁLU
Pomocí volitelných režimů 2WD/4WD a samostatných uzávěrek předního a zadního diferenciálu můžete jediným přepínačem maximalizovat dostupnou trakci všech čtyř kol.

 

NEZÁVISLÉ ZAVĚŠENÍ
Nezávislé zavěšení s dvojitými A-rameny a předním i zadním stabilizátorem má zdvih 243 mm vpředu a 269 mm vzadu. Díky velké světlé výšce 320 mm si Fugleman Crew snadno poradí s těžkým terénem.

 

VARIABILNÍ POSILOVAČ ŘÍZENÍ
Variabilní posilovač usnadňuje řízení a zlepšuje kontrolu nad strojem v závislosti na rychlosti jízdy a podle toho, je-li zapnutá přední uzávěrka. Aplikace navíc umožňuje snadno nastavit účinnost všech tří režimů.

 

SKLOPNÁ KORBA
Nekompromisně vyvinutý pro profesionální práci, Fugleman Crew je zvyklý na těžkou dřinu. Práci vám usnadní velká sklopná korba se čtyřmi úchytnými body a nosností 450 kg.

 

ŠPIČKOVÝ KOMFORT
Udělali jsme vše pro maximální pohodlí. Volant je nastavitelný, sedadlo řidiče lze posouvat dopředu a dozadu, střední opěradlo lze sklopit pro ještě více funkčních možností. Nezapomněli jsme ani na praktické držáky nápojů.

 

NÁDRŽ NA 45 L
45 litrů je velká nádrž. Opravdu velká. S touhle zásobou dokážete pracovat déle a dojet dál bez neustálých starostí o tankování. Segway Fugleman Crew - stvořen pro skutečný svět.

 

MOTOR

Typ: čtyřtaktní dvouválec DOHC 
Objem:  1000 ccm
Výkon:  105 k
Točivý moment:  93,5 Nm
Palivový systém:  elektronické vstřikování paliva (EFI)
Chlazení:  kapalinou a olejem + olejem chlazené písty


HNACÍ SYSTÉM

Pohon všech kol:  2x4 / 4x4, elektricky přepínatelný
Převodovka:  automatická P/R/N/L/H - CVTech - Made in Canada
Motorová brzda:  ano
Přední diferenciál:  s elektrickou uzávěrkou


PODVOZEK

Rám:  vysoce pevný rám z chrom-molybdenové oceli
Počet míst k sezení:  6
Posilovač řízení:  elektrický, s variabilním účinkem + možnost nastavení intenzity režimů v mobilní aplikaci
Zavěšení:  nezávislé, dvojitá A-ramena
Pérování:  hydraulické tlumiče, nastavitelné předpětí pružin
Zdvih:  280 mm vpředu / 270 mm vzadu
Brzdy:  4x hydraulické kotoučové
Kola:  14" hliníkové disky se systémem BEADLOCK
Pneu:  přední 27x9-14 / zadní 27x11-14


ROZMĚRY A HMOTNOSTI

Celková délka:  3 975 mm
Celková šířka:  1 625 mm
Celková výška:  2 090 mm
Světlá výška:  320 mm
Rozvor:  2 985 mm
Výška sedadel:  520 mm
Užitečné zatížení: 680 kg
Korba: sklápěcí (1200 x 865 x 290 mm)
Nosnost korby: 450 Kg
pohotovostní hmotnost: 930 kg
Palivová nádrž:  45 l


VÝBAVA

Elektrický naviják 4500 lbs, inteligentní elektrický posilovač řízení, TFT digitální přístrojová deska, 10,4" dotyková obrazovka Smart Commanding Screen (SCS), tažné zařízení, nastavitelný volant, anatomicky tvarovaná sedadla s hlavovými opěrkami, tříbodové pásy, přední a zadní ochranný rám, pevné boční dveře, pevná střecha, velká sklopná korba, 14" hliníkové disky se systémem Beadlock, 27" pneumatiky, přední ochranné plexi.

 

Legislativa a schválení

Homologace:  T1b
Řidičské oprávnění:  skupina B, B1 (osobní automobil)

Máte zájem o tento stroj? Nebo chcete více informací?
Zavolejte nám nebo napište.

Kontaktujte nás

Kontaktní formulář

Napište nám Váš dotaz, rádi Vám odpovíme.